diumenge, 4 d’agost del 2013

Hannibal Lecter arriba a la televisió


Sempre he pensat que Hannibal Lecter és un dels personatges de ficció més atractius de la història. Un prestigiós psiquiatre educat, tremendament intel·ligent, amb un bon gust exquisit en el vestir i el menjar... però també un assassí en sèrie despietat, i a sobre caníbal. Molts el vam descobrir per primera vegada a la pel·lícula El silenci dels anyells, però el mèrit de la seva creació se l’ha d’endur l’escriptor Thomas Harris i la seva sèrie de novel·les sobre el personatge, que es va iniciar l’any 1981 amb Red Dragon.

I precisament basant-se en els personatges d’aquesta novel·la, ens arriba ara la primera aparició del personatge a la petita pantalla, gràcies a la cadena americana NBC. La història se centra en la peculiar relació entre el nostre caníbal favorit i l’investigador de l’FBI Will Graham, un home amb un talent especial per ficar-se a la ment dels criminals i veure com pensen. Tot i així, en Will es trobarà amb un cas massa complicat fins i tot per ell i acabarà demanant ajuda al famós doctor Lecter per tal d’intentar solucionar-lo.

Tot i que fins ara només he vist un parell d’episodis i segurament és aviat per opinar amb criteri, el cert és que la sèrie promet. El nivell de les interpretacions, l’ambientació i la història que envolta als assassinats aconsegueix captar l’atenció de manera gairebé immediata. Això sí, costa bastant fer-se a la idea que veurem a un actor diferent a Anthony Hopkins interpretant al famós assassí, malgrat que el danès Mads Mikkelsen està impecable en el seu paper. Esperem que els propers episodis confirmin el que apunten els primers.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada